O Cointelegraph-u

Cointelegraph, osnovan 2013. godine, je vodeći i nezavisni digitalni medijski portal koji pokriva širok spektar vesti o blokčein tehnologiji, kripto imovini i novim finteh trendovima. Svakog dana naš tim isporučuje najtačnije i najnovije vesti iz decentralizovanih i centralizovanih svetova.

Naš programski sadržaj zasniva se na našoj strasti da isporučimo nepristrasne vesti, detaljne analitike, sveobuhvatne grafikone cena kriptovaluta, stručna mišljenja, kao i redovne izveštaje o društvenoj transformaciji koju digitalne valute donose.

Verujemo da će decentralizovani svet eksponencijalno rasti i postati sastavni deo našeg svakodnevnog života. Radimo svakodnevno na tome da pomognemo u edukovanju naših čitalaca i podizanju svesti o složenosti i prednostima koje su ponuđene u današnjoj digitalnoj revoluciji.

Sa tehnološkim prodorima koji se sada pojavljuju u oblastima kao što su AI, VR, nanotehnika, kvantno računarstvo i sve veći broj preduzeća, preduzetnika i potrošača koji usvajaju blokčein tehnologiju u svakodnevnom životu, želimo da informišemo, edukujemo i delimo vredne informacije sa našim čitaocima.


Stupite u kontakt sa nama 

Urednik editor@cointelegraph.com

Reklamiranje advertise@cointelegraph.com

Partnerstva info@cointelegraph.com

Franšize franchise@cointelegraph.com

Ostalo drop@cointelegraph.com

Naš tim

Imamo čast da sarađujemo sa najboljim i najsjanijim ljudima iz oblasti bitkoina. Naš menadžerski tim je globalan, kao i naša perspektiva, i naši članovi tima su stacionirani u San Francisku, Njujorku, Memfisu, Ontariu, Londonu, Parizu, Rimu, Madridu, Kejptaunu, Johanesburgu i Rigi. Održavamo sledeću istinu: naše prvenstvo, naša svrha, naša krv, je umetnost govorenja istine.

Miloš Božović
Miloš Božović
Glavni i odgovorni urednik

Hajde da radimo zajedno

Da li ste motivisani, iskusni pisac koji želi da se bavi novinarstvom o kriptovalutama? Biramo samo najbolje da se pridruže timu Cointelegraph-a.

Ako mislite da posedujete ono što je potrebno, pošaljite svoju biografiju i primerak svog rada na career@cointelegraph.com