O Cointelegraph-u

Cointelegraph je sasvim nezavisna publikacija o kriptovalutama, blokčeinu, decentralizovanim aplikacijama, internet finansijama i sledećoj generaciji mreže. Nudimo najnovije vesti, cene, otkrića, analize sa naglaskom na mišljenju stručnjaka i komentarima zajednice za digitalne valute.

Svet digitalnih valuta svakodnevno cveta sve više. Sa rastućim brojem poslova, preduzetnika, startup-a i potrošača koji usvajaju ovu tehnologiju, ponosni smo što provodimo svaki dan na poslu podižući svest o mnogim zamršenostima, ali i prednostima koje nude ove inovacije.

U vezi sa jednom stvari smo sigurni: sve je važnije da se obrazujemo i budemo svesni novih finansijskih i tehnoloških inovacija. Cointelegraph vam želi dobrodošlicu.

Cointelegraph je osnovan 2013. godine kada su kriptovalute dostigle vrhunac. Mogli smo jasno da vidimo da će tržište za informacije u ovoj vertikali samo rasti i razumeli smo potencijal naše medijske grupe da postane pouzdani izvor informacija za ovu oblast. U protekle četiri godine postali smo poznati lideri na tržištu informacija o kriptovalutama.


Stupite u kontakt sa nama

Odnosi sa javnošću catherine.ross@cointelegraph.com

Urednik editor@cointelegraph.com

Reklamiranje advertise@cointelegraph.com

Partnerstva info@cointelegraph.com

Franšize franchise@cointelegraph.com

Ostalo drop@cointelegraph.com

Naš tim

Imamo čast da sarađujemo sa najboljim i najsjanijim ljudima iz oblasti bitkoina. Naš menadžerski tim je globalan, kao i naša perspektiva, i naši članovi tima su stacionirani u San Francisku, Njujorku, Memfisu, Ontariu, Londonu, Parizu, Rimu, Madridu, Kejptaunu, Johanesburgu i Rigi. Održavamo sledeću istinu: naše prvenstvo, naša svrha, naša krv, je umetnost govorenja istine.

Hajde da radimo zajedno

Da li ste motivisani, iskusni pisac koji želi da se bavi novinarstvom o kriptovalutama? Biramo samo najbolje da se pridruže timu Cointelegraph-a.

Ako mislite da posedujete ono što je potrebno, pošaljite svoju biografiju i primerak svog rada na editor@cointelegraph.com