Lolli, aplikacija koja korisnicima pruža bitkoin (BTC) nagrade kada kupuju u partnerskim prodavnicama, se udružila sa vodećim američlim trgovcem robe za kućne ljubimce Petco. 

Nagradni ugovori sa Petco

Lolli je novo partnerstvo najavio u službenom postu na blogu 23. avgusta. U saopštenju kompanije napominju da postoje dva nove vrste nagrada u ovom partnerstvu. Jedna je da korisnici Lolli-a mogu da zarade do 3,5% u satošijima (sat) od svojih kupovina na sajtu petco.com.

Druga je da korisnici Lolli-a mogu da dobiju 5.000 satošia za deljenje fotografije svog psa i prokomentarišu partnerstvo. Satoši je 0,00000001 BTC. S tim u vezi, korisnici bi mogli da zarade 0,00005 BTC-a za promociju partnerstva sa fotografijama svojih pasa. U vreme pisanja vesti, ova količina bitkoina iznosi oko 50 dinara.

Petco je drugi najveći trgovački lanac kućnih ljubimaca u SAD, koji kontroliše gotovo 20% tržišta prema podacima Statista-e.

Lolli širi partnerstvo sa drugim prodavnicama

Kao što je ranije objavio Cointelegraph, Lolli je krajem jula ušla u partnerstvo sa američkim lancem prehrambenih proizvoda Safeway. Kao u slučaju sa Petco partnerstvom, Lolli je najavio da će ponuditi 3,5% povraćaja u BTC-u od ukupne kupovine.

Lolli je takođe u partnerstvu sa servisom za rezervacije Hotels.com od juna. Na ovoj veb stranici navodno se nalazi preko 325.000 objekata u oko 19.000 lokacija širom sveta.