BlockShow Europe  počeo je ovog jutra u Berlinu, okupivši preko 3.000 učesnika i 150 projekata iz blokčein okruženja za glavnu konferenciju koja će trajati naredna dva dana - 28. i 29. maj. Konferencija se prenosi uživo: ovde možete pratiti glavni i prateći program.

BlockShow je ugostio više od 80 međunarodno priznatih govornika, koji će ponuditi svoja saznanja o transformativnom potencijalu blokčeina u oblastima kao što su IoT, AI, sajber bezbednost i mnogim drugim. Predstavnici centralne banke i predstavnici vlada EU takođe su prisutni, kako bi podelili svoja iskustva u primeni tehnologije u svojim oblastima.

Danas, 28. maja, glavni program će biti usmeren na pružanje uvida u globalni regulatorni momenat, koji pokriva vladine inicijative, centralne banke i najnovije globalne blokčein regulative.

Prateći program je posvećen pokrivanju spektra blokčein primene u glavnim globalnim sektorima, uključujući i blokčein edukaciju, blokčein IoT, igranje igrica, slučajeve humanitarne upotrebe i marketinga. Prateći program takođe obuhvata i niz koraka u nastajanju blokčein poduhvata.

Osim prenosa uživo, čitaoci mogu da zaprate @BlockShowcom da vide najnovije vesti sa konferencije.

Ekipa fservisa za kupovinu i prodaju kriptovaluta, ecd.rs, i Cointelegraph-a Srbija je na licu mesta, prati dešavanje, sakuplja nova znanja i iskustva. Više o konferenciji, čitajte narednih dana na našem sajtu.


 

Pripremio: Nikola Mosurović