Ažurirano: zbog "velikog odziva novih korisnika", menjačnica kriptovaluta Bittrex zaustavila je nove registracije, obećavajući da će ih što pre nastaviti."

Menjačnica kriptovaluta Bittrex, sedma najveća svetska menjačnica po obimu trgovanja u vreme pisanja, ponovo je otvorila svoj portal za registraciju novih korisničkih naloga, objavljeno 10. aprila. U decembru 2017. menjačnica je bila prisiljena da trenutno stopira registracije novih korisnika zbog velikog priliva zatheva za prijavu.

Međutim, ne slave svi u kripto okruženju. Ogromna većina tvitova koji su bili odgovaor na Bittrex-ovu uzbudljivu izjavu - "Čekanju je došao kraj" - bili su nezadovoljni novim interfejsom, pri čemu je jedan korisnik postovao "samo pokušaj za lepo uradjeni CSS", a drugi:

Where is the buy price, bid price, last price and 24hr high and low. ??‍♂️??‍♂️??‍♂️??‍♂️??‍♂️ you have one job. Just one job. pic.twitter.com/sy58s1F0Kh

— $XVGHODLER “Will not giveaway Verge” (@Nachillo1) April 10, 2018

Drugi su navodno iskusili neočekivane greške pri pokušaju registracije, pa čak i logovanje na sajt, u roku od nekoliko sati od ponovnog otvaranja, Bittrex je zapravo morao ponovo da prekine registraciju, navodeći "veliki odziv" novih korisnika kao razlog.

Kripto ličnost "Tulips de" Medici " je potvrdio:

Bittrex je glavna američka menjačnica kriptovaluta, a njeni osnivači imaju znanja iz bezbednosti softvera koje su stekli u Microsoft-u.

Bill Šihara, izvršni direktor kompanije Bittrex, naglasio je posvećenost berze za usklađivanje KYC i AML na podkastu Unikrn radia, u oktobru 2017. godine, Bittrex je onemogućio na hiljade naloga bez prethodnog upozorenja.

Uzbuđenje nekih drugih korisnika ipak je teško poricati:

 

Pripremio: Nikola Mosurović