MyCrypto i njegova nedavna akvizicija Ambo najavili su velika ažuriranja svog softvera - pri čemu je MyCrypto dodao sistem upravljanja sa više računa.

Veliki remont

Prema saopštenju za medije koje je sa Cointelegraphom podeljeno 10. oktobra, softver kompanije MyCrypto doživeo je veliki remont sa novim korisničkim interfejsom i novom početnom stranicom, dešbordom, zaključavanjem ekrana, ažuriranim adresarima i postupkom odlazne transakcije.

Nove funkcionalnosti su do sada bile uključene samo u beta verziji novčanika, a nije određeno vreme kada će u potpunosti biti aktivne.

Ambo-ova decentralizovana integraciona razmena

Pored toga, Ambo - kripto-novčanik koji je MyCrypto kupio u januaru - takođe je najavio veliki remont svojih karakteristika. U saopštenje za medije koje je podeljeno sa Cointelegraph-om majavljuje se dodavanje „pametnih funkcionalnosti za zaštitu investicija“ i grafikona zasnovanih na podacima.

Takođe, zahvaljujući integraciji sa Radar Relay-om, Kyber Network-om, Bancor-om i Uniswap-om, korisnici Ambo-a sada imaju pristup za preko 700 različitih tokena, navodi se u saopštenju.

Kako je Cointelegraph izvestio u avgustu, digitalni novčanik u vlasništvu kompanije Binance Trust Wallet je objavio desktop aplikaciju za macOS.