Ova godina se pokazala kao sjajna za digitalnu imovinu. Brojni analitičari veruju da je kripto zima gotova i da su se medvedi “povukli u svoje jazbine”. Bitkoin se vratio na velika vrata od najnižeg nivoa u decembru kada je vredeo 3.200 dolara, do trenutnog koji je iznad 12.000 dolara.

DigiFinex, vodeća kripto berza sa sedištem u Singapuru, potvrđuje da se raspoloženje u sektoru blokčeina promenilo. Pored velikog broja novih naloga, brojnih novih oglasa, kao i lansiranja IEO projekata, brojni projekti su zabeležili iznenađujuće dobitke.

Od početka godine, DigiFinex je naveo više od 30 novih projekata. Izabrali smo da predstavimo tri najbolja:

Medikey (MKEY)

Datum listinga: 26. mart

Povraćaj: +2182% (u odnosu na USDT)

Medikey je platforma koja prikuplja zdravstvene informacije iz različitih pametnih uređaja i upravlja njima preko različitih organizacija.

Vinci (VINCI)

Datum listinga: 21. maj

Povraćaj: +967% (u odnosu na BTC)

Vinci je aplikacija za razmenu poruka sa ugrađenim novčanikom (poput WeChat-a, ali kripto) koja omogućava trenutno plaćanje sa novim nivoom bezbednosti poverljivih podataka.

Pigx (PIGX)

Datum listinga: 4. jun

Povraćaj: +330% (u odnosu na USDT)

PIGX beleži podatke o kompletnom ciklusu proizvoda od svinjskog mesa pomoću blokčeina i potvrđuje ih kako bi rešio problem bezbednosti hrane.

Osim ovih projekata, DigiFinex je zabeležila još jedan značajan pomak lansiranjem svog prvog IEO projekta za Brave Sound Token (BRST). Projekat za K-pop izvođače je objavljen sredinom maja i skočio je za više od 200% u roku od mesec dana.  Popularni altkoini, kao što su Dogecoin (DOGE), Factom (FCT) i IOST (IOST) su takođe navedeni ove godine.

Ovi ekskluzivni uvidi iz kripto berze otkrivaju da se raspoloženje na tržištu zaista poboljšalo. Sa ogromnim napretkom u infrastrukturi, rastućoj potražnji i osnovnim katalizatorima (poput bitkoin halvinga), čini se da će kripto nastaviti sa solidnim povraćajima.

U saradnji sa DigiFinex berzom Teslafunds platforma za razvoj bazirana na Itirijumu koja je nedavno izlistana za trgovinu na njihovom DFT (DigiFinex Token) tržištu (DFT/TSF) doprinela je da ova berza dobije i prevod na srpski jezik u okviru promotivne kampanje. Ukoliko posetite stranicu na ovoj adresi interfejs će Vam biti prikazan na lokalnom jeziku što može imati efekta na lakše snalaženje i razumevanje funkcionalnosti sajta, kao i edukaciju i širenje primene kriptovaluta i blokčein tehnologije u globalu. U toku je i Teslafunds airdrop nagradna kampanja koja važi za korisnike koji se registruju preko referal linka: https://www.digifinex.com/en-ww/from/naKaA5/2692****1638

Više informacija možete pronaći na stranici Teslafunds-a u “follow us” sekciji, kao i na aktivnim kanalima komunikacije (Discord, Telegram, Twitter, Facebook).