U prošloj godini, DigiFinex je prerasla iz nepoznate u berzu najvišeg ranga i tu ne staje.

“Budi nepokolebljiv, a vreme će dati odgovore na sva pitanja.”

DigiFinex je vodeća svetska finasijska berza digitalne imovine koja je fokusirana na dugoročno ulaganje kripto imovine, uključujući, ali ne ograničavajući se na kriptovalute kao što su bitkoin (BTC), itirijum (ETH), lajtkoin (LTC) itd. Osnovali su je blokčein entuzijasti, a razvojni tim je sastavljen od ljudi iz vrhunskih finansijskih i tehničkih timova poznatih kompanija kao što su Xunlei, Tencent, Baidu, Hewlett-Packard.

Od svog osnivanja pre godinu dana, DigiFinex se uvek pridržavao prvila suštinske bezbednosti, samostalno je razvijao odgovarajući trgovinski sistem, reviziju IT bezbednosti, izolaciju hot i cold novčanika, pametna kontrola rizika, “smart wind control” i drugo, stvarajući sigurnu i stabilnu trgovinsku platformu.

Vode računa o iskustvu korisnika: Pokrenuli su APP (aplikaciju možete preuzeti ovde), ručno proveravaju autentifikovana imena, MakerTaker i OTC su u funkciji, najavljen je VIP nivo, imaju ozbiljan marketinški tim.

Uprkos tome što su počeli od nule, DigiFinex je ostvario značajan napredak sa 2 miliona registrivanih i 500.000 aktivnih korisnika koji trguju iz više od 150 država globalno, sa više od 500.000 preuzetih aplikacija i kumulativnim obimom trgovine koji premašuje 10 milijardi dolara i dnevnim obimom trgovine koji premašuje 600 miliona dolara. U ovom trenutku DigiFinex ima više od 100 valuta i preko 100 trgovinskih parova.

Danas, DigiFinex se nalazi među prvih 10 berzi na CoinMarketCap-u i rangiran je na prvom mestu u Singapuru, sa šest trgovinskih zona: DFT, USDT, BTC, ETH, TUSD, USDC.

Rast DigiFinex-a je dokaz velikog timskog rada i saradnje. Spremni su da saslušaju sve predloge kako bi još više unapredili rad berze i korisničko iskustvo.

Svaka godišnjica je prekretnica za DigiFinex. Danas, DigiFinex više nije isti kao kada je počeo. Sa više mogućnosti, veća je i odgovornost. Takođe, kao aktivna međunarodna berza digitalnih imovina snose veliku odgovornost za širenje i promociju blokčein sektora.  Link za preuzimanje aplikacije: https://www.digifinex.com/en-ww/download