ECD servis je u saradnji sa iPay See d.o.o. Beograd uvela novu uslugu ECD EXPRESS. Na sajtu ecd.rs od 2. novembra možete da uz pomoć Master ili Maestro kartice kupite kriptovalute u određenom iznosu po trenutnoj vrednosti za svega nekoliko minuta.

Usled velike potrebe i želje da se usliše zahtevi korisnika, ECD je omogućio kupovinu bitkoina (BTC) i lajtkoina (LTC) 24 sata, vikendom i praznicima odnosno non-stop tokom 365 dana.

“ECD Express” je usluga posredovanja pri kupovini kriptovaluta gde je iznos kriptovaluta koji korisnik dobija unapred poznat i garantuje se slanje kriptovalute u najkraćem roku. Plaćanje se vrši Mastercard ili Maestro platnim karticama. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni sistemu ECD menjačnice.

Korisnici menjačnice ecd.rs od sada mogu da koriste  novu vrstu usluge za kupovinu kriptovaluta – ECD express. Nova usluga je dostupna non-stop i omogućava kupovinu tačnog iznosa kriptovalute. Neophodno je da imate MasterCard ili Maestro karticu i da je vaš nalog na ecd.rs menjačnici lično verifikovan. Na početnoj stanici ecd.rs izaberete kupi bitkoin (BTC) ili kupi lajtkoin (LTC). Zatim izaberete vrstu usluge, u ovom slučaju ECD EXPRESS. U polje RSD unesete željeni iznos u dinarima i u polju BTC ili LTC će biti prikazan iznos prema trenutnoj vrednosti na berzi Bitstamp. Zatim unesete adresu na koju želite da vam se pošalje kriptovaluta i kliknete potvrdi. Nakon toga dobijate mejl za potvrdu transakcije. Ukoliko izvršite uplatu u roku od dvadeset minuta, zahtev će biti odobren i tačan iznos kriptovalute će biti  u roku od nekoliko minuta na naznačenoj adresi. Ukoliko se uplata ne izvrši u roku od dvadeset minuta, zahtev će biti poništen, a usluga neće biti naplaćena.

ECD je jedan od najaktivnijih i najrenomiranijih subjekata na domaćoj kripto sceni. Osnovan je 2012. kao servis za posredovanje pri kupovini i prodaji bitkoina. Danas ECD ima svoj servis za otkup i prodaju bitkoina (BTC), itirijuma (ETH) i lajtkoina (LTC), mrežu kripto automata (ATM) koja se neprestano širi: dodata su dva dvosmerna ATM-a, jedan u Novom Sadu u IDEA supermarketu i drugi u Beogradu u okviru šoping centra Stadion i na svim ATM-ima (osim Easy2u) omogućena je i kupovina itirijuma (ETH), onlajn prodavnicu u kojoj možete kupiti TREZOR hardverski novčanik i novi hardverski novčanik Digital Bitbox, Hash&GO servis koji omogućava prihvatanje kriptovaluta u maloprodajnim objekatima, restoranima, kafićima i onlajn prodavnicama, edukaciju potrebnu za usavršavanje zaposlenih u vidu treninga, konsultacije i uslugu “trajni nalozi”.

Kako su nas uverili iz menadžmenta kompanije, u narednom periodu nas očekuju brojne nove usluge, pošto je plan razvoja za 2019. vrlo ambiciozan.