Nekoliko analitičara prognoziralo je veliki skok za kriptovalutu broj dva prema ukupnoj tržišnoj kapitalizaciji, Itirijum, u narednih nekoliko meseci. Jedan čak očekuje ponavljanje stopostotnog skoka s početka prošle godine, u tvitu 1. januara.

Padajući klinovi pozitivan znak

Prošle nedelje, analitičar Manu Naik je istakao da se jednodnevni grafikon ETH/USD para nalazio u padu. Oni se prevrću 68% vremena, rekao je, i 128 dolara je na donjoj granici.

Padajući klin, još uvek je u igri, a mi smo i dalje na donjoj granici. To znači da je Naikovo predviđanje potencijalnog rasta na 240 dolara do sredine januara i dalje u igri.

ETH trenutno izgleda bolje od BTC-a

Analitičar Skot Melker, je tvitovao u novogodišnjoj noći da veruje da iter trenutno izgleda bolje nego bitkoin.

Pratio je skok ETH/BTC grafikona 1. januara, ističući raspon kojim ETH trguje protiv BTC-a od jula. U trenutnoj situaciji ETH je odskočio prema gore od nivoa značajne podrške, što ga stavlja u sjajnu poziciju da nastavi rast.

Iter nastavlja sa kretanjem u okviru raspona?

Najzad, popularni analitičar, DonAlt, 31. decembra sugerisao je da bi cena itera mogla da se kreće u okvirima raspona do 2021. godine, između naglog nivoa podrške i otpora od 130 dolara, odnosno 268 dolara.

Štaviše, 1. decembra, trgovac je objavio post od prošlog februara kada ga je kupio za nešto više od 100 dolara, sa ciljem od 200 dolara. "Kako bi bilo da ponovimo?", Dodao je.

Kao što je Cointelegraph izvestio 31. decembra, ako se iter počne kretati prema gore, konačno bi mogao da započne očekivanu sezonu altova koja se nije realizovala 2019. godine.