Coinbase je angažovao novog potpredsednika (VP)za komunikacije, Rejčel Horovic, objavila je kripto menjačnica u ponedeljak, 9. aprila.

Horovic se pridružila Coinbase-u preko Spark Capital-a, investitora u Coinbase-u, gde je bila vodeći partner u marketingu i komunikacijama, pored toga što je delovala i kao savetnik osnivačkog portfolia.

Pre nego što je prešla u Spark Capital, Horovic je bila direktor tehnoloških komunikacija na Fejsbuku. U Tviteru je radila na skaliranju tima za komunikacije i razvoju narativa kompanije. Horovic se pridružila Tviteru rano i tamo je radila tokom inicijalne javne ponude (IPO). O pridruživanju Coinbase-u je rekla:

"Mnogo toga me je privuklo na Tviteru kada sam se pridružila kompaniji...Osećam se kao da je ovo veoma uzbudljiva kompanija u vrlo kritičnom trenutku. To je meni lično super, ali to je i veoma zanimljivo iz perspektive komunikacija."

Prema Recode-u, nedavni rast cena kriptovaluta privukao je više pažnje na Coinbase. U nastojanju da efikasno skalira kompaniju usred rastuće potražnje, Coinbase zapošljava nove talente da vode kompaniju. Pored Horovic, Coinbase je takođe angažovao Emili Koi (potpredsednicu za korporativni i poslovni razvoj), Erika Skroa (potpredsednika za finansije) i Tinu Batnagar (potpredsednicu za operacije i tehnologiju).

Prošle nedelje, Coinbase je objavio da je pokrenuo investicioni fond za nove kompanije u kripto svetu. Coinbase je izjavio da će "obezbeđivati finansije obećavajućim kompanijama u ranoj fazi koje imaju timove i ideje koji mogu da naprave pomak na pozitivan, značajan način".


 

Pripremio: Aleksandar Bondžulić