GreenCoinX je objavio pokretanje svoje menjačnice kriptovaluta – SiiCrypto. Ona ispunjava sve standarde koje je Vlada postavila i ublažava zabrinutost zbog prevaranata i terorista.

Neophodna identifikacija korisnika

Predsednik Greenbank Capital Inc-a, Deni Vetreih, rekao je da je SiiCrypto bezbedna menjačnica specijalizovana za trgovinu GreenCoinX-om, prvom i jedinom kriptovalutom u svetu za čije korišćenje je neophodna prethodna identifikacija korisnika.

Vetreih tvrdi da sva se sredstva klijenata čuvaju u ILS Fiduciaries (Švajcarska). On je opisao SiiCrypto kao jedinstvenu menjačnicu koja predstavlja nešto čemu sve menjačnice treba da teže.

Prevaranti i teroristi ne mogu sakriti svoje aktivnosti

Deni Vetreih je izjavio:

“Bez KYC (Know Your Cuwstomer) nijedna kriptovaluta neće biti prihvaćena kao sredstvo plaćanja. Kriptovalute su donosile brze i jeftine transfere sredstava širom sveta, zaobilazeći bankovne sisteme. Do pojave GreenCoinX-a, to je donelo i zabrinutost oko identiteta. Kao oštar kontrast bitkoinu i ostalim kriptovalutama, GreenCoinX ublažava zabrinutost Vlade zbog prevaranata i terorista koji korišćenjem naše kriptovalute ne mogu da sakriju svoje aktivnosti.“

Druga svojstva SiiCrypto-a, koja po Vetreihu poboljšavaju GreenCoinX ekosistem su:

  1.    Ona obuhvata jedinu kriptovalutu na svetu koja zahteva KYC identifikaciju.
  2.    Besplatan online wallet.
  3.    Bezbedna online menjačnica, bez provizija.