Hostel Jedro je novi član ekskluzivnog društva koje prihvata bitkoin kao oblik plaćanja. Do sada smo imali nekoliko ugostiteljskih objekata, perionicu automobila, prodavnicu i servis računarske opreme, knjigoveznicu, pa i visokoškolske ustanove (jedna državna iz Novog Sada i jedna privatna iz Beograda). Od početka decembra je omogućeno plaćanje bitkoinom i u Hostelu Jedro.

Hostel Jedro ima osam privatnih i 3 višekrevetne sobe sa ukupno 58 ležajeva. Smeštaj je kvalitetan i povoljan, a pri tom na odličnoj lokaciji. Nov hostel pruža vam najbolji smeštaj u gradu i priliku da vaš odmor u Beogradu provedete na najkvalitetniji način. Pored hostela u ponudi su i apartmani: Apartmani Centar, SPA Apartmani Centar, SPA Apartmani Novi Beograd.

Razgovarali smo sa vlasnikom Hostela Jedro Slobodanom Stojkovićem o kriptovalutama.

Cointelegraph.rs: Očigledno ste simpatizer kriptovaluta. Kada ste se prvi put susreli sa bitkoinom, da li ste ga odmah zavoleli i kada ste ga prvi put kupili?

Slobodan Stojković: Već nekoliko godina koristim i trgujem kriptovalutama. Jako sam zadovoljan i mislim da će kriptovalute biti novac budućnosti.

Cointelegraph.rs: Da li imate nekog favorita među altkoinima?

Slobodan Stojković: Bitkoin mi je ipak favorit, bez obzira što druge kriptovalute brzo rastu.

Cointelegraph.rs: Kakva su vam iskustva sa korisnicima hostela, da li mogućnost uplate u bitkoinima više koriste domaći ili strani turisti?

Slobodan Stojković: Za sada su stranci više zainteresovani za plaćanja kriptovalutama, ali mislim da će ubrzo i među našim ljudima porasti interes za korišćenje ovog novog sredstva plaćanja.

Cointelegraph podržava sve kripto entuzijaste i raduje se svakoj novoj vesti iz ove oblasti.

 

Ilustracija: Darja Lovrenski