Houbi, menjačnica kriptovaluta, je obajvila da će od 23. januara početi sa emitovanjem tokena (“Houbi Token” ili HT). Ponuda će biti ograničena na 500 miliona tokena, od čega će se investitorima ponuditi 300 miliona, a ostatak će biti zadržan za korisničke podsticaje ili timske nagrade.

Međutim, ponudu ne treba smatrati ICO projektom, a saopštenje za štampu kompanije Houbi pokazuje da samo korisnici koji aktivno učestvuju na platformi mogu primiti HT.

“HT nije početna ponuda novčića (ICO). Korisnici mogu dobiti  HT samo kupovinom “Poin Card” na Houbi Pro. Point kartica je Houbi pripejd kartica za osnovnu uslugu. 1 bod = 1USDT.”

Saopštenje takođe ukazuje  na to da će kompanija svake godine usmeriti 20% profita u program otkupa HT-a. Strukturirajući usluge na mreži, kompanija će unapred prikupiti naknade i održaće lojalnost kupaca tokom dužeg perioda.

“Na primer, ako kupite paket od 1.000 HT-a, on će koštati samo 990 dolara, a dobićete 1.000 HT-a besplatno. HT se može koristiti za nadoknadu troškova trgovanja.”

Ponuda tokena je najnoviji pokušaj kompanije da restrukturira svoj poslovni model nakon kineskih propisa koji se odnose na berze i ICO.

 

Pripremio: Nenad Ćurčić