Malteška kripto berza OKEx je svojoj platformi dodala četiri nova kripto para za trgovanje na margini, navodi se u saopštenju za medije koje je objavio Cointelegraph 19. februara.

OKEx, treća po veličini kripto berza po obimu trgovine, objavila je uvođenje Bitcoin SV (BSV), QTUM, DASH i NEO u paru sa bitkoinom (BTC) ili teterom (USDT) na margini sa  leveridž opcijom 3x.

Prošlog meseca, OKEx je dodao sedam novih parova kripto derivata svojoj platformi, uključujući bitkoin keš (BCH), bitkoin SV (BSV), EOS (EOS), itirijum klasik (ETC), itirijum (ETH), lajtkoin (LTC) i ripl (XRP), kako je Cointelegraph objavio 3. januara.

Kao što je Cointelegraph pisao 4. decembra, OKEx je ranije lansirala derivatni proizvod, nazvan "perpetual swap", koji podržava BTC/USD sa do 100x leveridžom. U januaru, berza je primetila da će novi dodani ugovori podržati samo do 40x leveridža, za razliku od današnjeg saopštenja za medije u kojem se navodi mogućnost 3x leveridža.

Takođe, u decembru prošle godine,  kripto menjačnica sa sedištem u Hong Kongu Bitfinex je pokrenula trgovinu na margini za teter (USDT) u odnosu na USD, kako je izvestio Cointelegraph 22. decembra.

Tokomm prethodnog dana, Cointelegraph je napisao da je velika kripto berza  i provajder usluga novčanik u SAD Coinbase kupila blokčein inteligentni startap Neutrino, naglašavajući da je nova akvizicija usmerena na to da doda nove kriptovalute i funkcije Coinbase uslugama.

 

Pripremila: Majda Petrović