Cointelegraph će prenositi uživo kripto i finteh konferenciju MoneyConf u Dablinu, Irskoj, kao zvanični medijski partner događaja koji počinje danas, 12. Juna.

Konferencija - organizovana od strane tima koji organizuje godišnju tehološku konferenciju Web Summit - uključuje govornike iz kripto, blokčein i finteh sektora, među kojima su i suosnivač Itirijuma (ETH), Džozef Lubin, iz ConsensSys-a, Saru Friar, finansijskog direktora Square-a i izvršnog direktora Overstock-a, Patrika Birna.

Kao predstavnik kulture dolazi muzičar Imodžen Hip (Imogen Heap), osnivač muzičkog blokčein ekosistema Mycelia, koji će voditi panel na temu “Da li je sve fer u muzici i blokčeinu?” (“Is all fair in music and blockchain?”).

Današnji dan je započeo uvodnim napomenama Padija Kosgrejva, izvršnog direktora Web Summit-a. Prenos uživo očeo je u 9:45h.

 

MoneyConf će pokrivati teme, od azijske pejzaža/slike kriptovaluta, veze između Val Strita i kripto sfere, do implementacije blokčeina, koja bi omogućila decentraizaciju bankarstva, finansija i upravljanja imovinom.

 

Pripremila: Kristina Ristin