Bitkoin fauceti su pravo mesto na kome se ljudi upoznaju sa kriptovalutama, ali ni jedna platforma do sada nije uspela da privuče mnogo ljudi. To pravilo je važilo, ali samo do sada, jer je Faucet Game brzo postao najtraženiji bitkoin faucet ikada kreiran, zahvaljujući svom atraktivnom dizajnu.

Umesto da zatrpava posetioce reklamama i da nudi niske nagrade, Faucet Game nagrađuje pozamašno i ohrabruje korisnike da zarade još više kroz različite igre. Inovativni nazivi igara su jedan od razloga što korisnici ostaju na platformi. Svako želi da zaradi više, a sajt dozvoljava korisnicima da potroše samo besplatne bitkoine koje su prethodno zaradili, jer su depoziti zabranjeni, osim za unapređenje ranga.

To ohrabruje korisnike da se vraćaju na sajt i da podižu svoje nagrade, ali takođe, to podstiče korisnike da isprobaju različite igre koje platforma nudi. Ali to nije sve. Na sajtu postoji chat room gde aktivni korisnici mogu zaraditi razne nagrade.

Postoje određena pravila koja treba poštovati, npr. zabranjeno je moliti za donacije, kao i koristiti neprimereni rečnik. Linkovi su dozvoljeni, čak i prema drugim faucetima, ali ne prema potencijalnim ponzi šemama, uključujući cloud rudarenje i slične investicione programe.

Neka pljušti bitkoin!

Korisnici Faucet Game sajta mogu postati nasumični dobitnici poklona podeljenih učesnicima chat panela. Korisnike će bitkoin bukvalno zapljuskivati poput kiše.

Ono što razlikuje Faucet Game od njegovih konkurenata je to što 50 najaktivnijih korisnika chatroom-a dobija podjednak deo svih prikupljenih bitkoina za prethodnih 59 minuta i tako svakog sata. Do sada najveći Bitcoin Rain je bio 0,19 bitkoina, dakle, svaki od nagrađenih korisnika je dobio 0,0038 bitkoina za svoju aktivnost u chat room-u.

Kombinacija chat-lutrije i igara dizajniranih tako da kuća namerno gubi, čini Faucet Game zaista jedinstvenim bitkoin faucetom.

Rang korisnika i RPG dodatak

Nagrade mogu biti povučene na bitkoin wallet ili iskorišćene kako bi se unapredio rang korisnika. Što je viši nivo naloga, veće su nagrade. Postoji i opcija unapređenja u VIP nalog. VIP korisnici dobijaju još veće nagrade, pristup VIP chat room-u i auto-play bot-a za sve njihove igre.

Ukoliko sve to nije dovoljno, uskoro će biti uvedena RPG igra koju će moći otključati samo VIP korisnici po ceni od 5 miliona kredita. RPG će uključivati sistem nivoa, PVP (igrač protiv igrača) borbu i prodavnicu.