Bez obzira koliko dugo ste u bitkoin svetu, bitkoin novčanik može da bude odličan poklon za Vas. Zašto ne kupiti bitkoin novčanik sa nekim super funkcijama? BitPay je objavio detalje svog najnovijeg unapređenog bitkoin novčanika na svom blogu.

Zvanični naziv mu je v1.2.0 i već je dostupan. Ima dosta novih dodataka. Jedna od novih karakteristika je mogućnost da pošaljete sve svoje bitkoine u jednoj transakciji. Ona može biti korisna kada hoćete da prenesete sva svoja sredstva iz jednog u drugi novčanik.

Ako je potrebno da dobijete određenu količinu Bitkoina, možete podesiti BitPay novčanik da stvara poseban QR kod za tu određenu količinu bitkoina. Takođe možete izvršiti kontrolu svih transakcija i stanja koja su bila na prethodnim BitPay novčanicima. Naći ćete kompletan spisak svih adresa iz svakog novčanika, adrese sa stanjima i mogućnostima za generisanje više novih adresa u isto vreme.

Najnoviju verziju novčanika možete da koristite za kupovinu Amazon poklon kartice. Sada možete potrošiti bitkoine u vrednosti do 1000 dolara da biste direktno dobili kredit od Amazon.com za Božić i posle Božića. BitPay i Glidera su partneri u menjačkim poslovima i novi novčanik je optimizovan za rad sa Glidera-om u svih 50 američkih država i u Kanadi. Novi novčanik vam čak može pomoći da preuzmete sredstva sa vašeg papirnog novčanika i prilagodite naknade za transakcije.

Ako nemate najnoviji operativni sistem, ova verzija novčanika neće biti kompatibilna za vas. Poslao sam twit BitPay-u da bih saznao da li mogu da se prilagode podešavanja za veći iznos naknada za transakcije, kako bi se izbeglo čekanje na realizaciju transakcija. Potvrdili su da u ‘Podešavanjima’ možeš da podesiš željeni iznos.

Dostupan je za Mac OS Sierra, Windows, Linux, App Store i Google Play. Ako tragate za pravim poklonom za novogodišnje praznike, mislimo da je Bitkoin novčanik v1.2.0 pravi izbor.