Piljar Fred Smit, koji drži tezgu na pijaci Smitfild na kraju Šortidža, najavio je SproutCoin za Božićne praznike.

Prva Božićna kriptovaluta

Fred navodi: “Ljudi u Velikoj Britaniji jedu 3,4 milijardi glavica prokelja tokom Božića i postoji veliki potencijal u kriptovalutama, pa sam pomislio SproutCoin (Brussel sprout - prokelj) i mislim da će izazvati veliko interesovanje.”

Prema navodima Wiki-a, prokelj pripada klasi Gemmifera grupe kupusa, gaji se zbog svojih jestivih pupoljaka (glavica) i ne vole ga deca.

Bravo Fred. Zahvaljujući njemu možemo očekivati dosta promena na pijaci. Pretpostavljamo da će koristiti Itirijum, tako da uz pomoć pametnih ugovora, verujemo da neće biti propusta.

Seksualni radnici odbijaju da prihvate VoyeurCoin

Seksualne radnice u londonskom kvartu crvenih fenjera su odbile da prihvate VoyeurCoin kriptovalutu za svoje usluge zato što smatraju da nije dovoljno čvrsta (stabilna) valuta.

Julija (pseudonim) je izjavila za Cointelegraph:

“Jedan tip je ponudio da mi plati ekvivalent od 200 dolara u VoyeurCoin-ima i rekao da želi da gleda… Pomislila sam da će to smanjiti vrednost mojih usluga. U stvari, on je želeo da me gleda kako koristim svoj novčanik za pametne telefone da bih izvršila transakciju koristeći VoyeurCoin. Smatrala sam to previše izopačenim…”

Satoši Nakamoto primećen u Šortidžu

Cointelegraph ima ekskluzivno svedočenje očevidaca.

“Pomislio sam da bi to mogao biti Satoši”, rekao je bitkoin entuziasta Vitalark Butering. “Prepoznao sam ga na osnovu njegovih slika.”

CT: Šta je radio?

VB: Trimovao je bradu moga prijatelja u berbernici u Ulici Bajk. Znam da je to bio on zato što je prihvatio Bitkoin kao sredstvo plaćanja i izgledao je veoma pametno…

Bravo Vitalark. Pitali smo se gde je otišao Satoši. Izgleda da će provesti Božić u Šortidžu, Finteh prestonici Evrope, šišajući…

AccapulcoCoin uspešno prikupio 500 miliona dolara od ICO-a

Mnogi investitori koji su uložili među prvima izgledaju prilično zadovoljni sobom. Cointelegraph je naleteo na jednog koji je izjavio: “AccapulcoCoin stalno ide gore u ceni i izgleda da sam napravio dosta novca.”

Cointelegraph je upitao šta stoji iza AccapulcoCoin-a: “Mislim da je to kompanija koja gradi odmarališta u tropskim zemljama, mislim da imaju dosta projekata na Bahamima”, odgovorio je srećan investitor koji je želeo da ostane anoniman.

Pokušali smo da intervjuišemo direktora Karlosa (the) Džakala koji je bio nedostupan za komentar. Njegov asistent nam je rekao da je na poslovnom putu i da neće biti dostupan nekoliko meseci.