Saznaj šta je bitkoin, šta su kriptovalute, kako se kupuju/prodaju, kako se koriste, zašto su bitne i nauči da unovčiš stečeno znanje.

Savladaj bitkoin i svet kriptovaluta uz Aleksandara Matanovića – Master iz oblasti digitalnih valuta, osnivač servisa za otkup i prodaju bitkoina, vlasnik Cointelegraph franšize za Srbiju i jedan od osnivača „Bitkoin Asocijacije Srbije".

Kurs ima za cilj da upozna polaznike sa osnovama kriptovaluta i blokčein tehnologije za koji nije neophodno predznanje.

Univerzitet Metropolitan kao visoko obrazovna institucija nudi najsavremenije studijske programe koje predaju vrhunski stručnjaci u svojoj oblasti. Ipak sve ovo ne bi bilo moguće i bez vrhunskih uslova za rad i učenje. Nalaze se na atraktivnoj lokaciji u ulici Tadeuša Košćuška 63, u sklopu Sportskog centra „Milan Gale Muškatirović“, odmah pored reke Dunav.

Aleksandar Matanović se bavi kriptovalutama od 2011. Završio je Elektrotehnički fakultet Univerziteta u Beogradu i Master studije iz oblasti Digitalnih valuta. Od 2012. je suvlasnik servisa za otkup i prodaju bitkoina ECD (www.ecd.rs) koji u svom sastavu ima i šest automata za kupovinu bitkoina. Takođe je suvlasnik srpske franšize Cointelegraph i jedan od osnivača Bitkoin Asocijacije Srbije. Aleksandar će podeliti sa nama svoja iskustva u radu sa kriptovalutama, uputiti nas u trenutnu situaciju na domaćem tržištu i uporediti je sa situacijom u svetu kad je u pitanju korišćenje bitkoina kao sredstva plaćanja.

Postani ekspert za bitkoin i kriptovalute i budi deo finansijske revolucije!

Kurs počinje 7. novembra. Prijavi se na: http://www.metropolitan.ac.rs/bitcoin-kriptovaluta-prijava/

 

Ilustracija: Darja Lovrenski