Platforma Purse.io, sa centralom u San Francisku, pokrenula je Purse Pre uslugu i na taj način omogućila korisnicima da pre-order-uju najnovije tehnološke spravice.

Zahvaljujući kompanijinom escrow servisu, bitkoin uplate za porudžbine će biti zaključane dok korisnik ne primi ili otkaže porudžbinu. Escrow servis će smanjiti mogućnost za potencijalne prevare.

Korisnička sredstva na bezbednom

U saopštenju za štampu je napisano:

“Sa Purse Pre, korisnici mogu biti sigurni da će ili dobiti poručeno ili povraćaj svog novca. Već najveći escrow servis za bitkoin na svetu, Purse Pre čuva korisnička sredstva na bezbednom dok proizvod zaista ne bude isporučen.“

80 visoko tehnoloških spravica je već dostupno za pre-order na Pre tržištu, a još mnogo će biti dostupno u budućnosti. Prvi dostupni proizvodi su throw-and-shoot kamera, dron Lili – koji vas može pratiti unaokolo i Buzzclip – ultrazvučna tehnologija koju možete nositi kao odeću, koja može pomoći osobama sa oštećenim vidom.

Purse Pre omogućuje korisnicima da na jednom mestu prate status svih svojih porudžbina. Takođe, moguće je otkazati porudžbinu pre slanja, a pri tome dobiti potpuni povraćaj novca.

“Uzbuđeni smo što smo korisnicima širom sveta omogućili da koriste Purse Pre“, rekao je Endrju Li, CEO Purse.io.

Podrška Rodžera Vera

“Purse Pre je možda najbolja primena bitkoina do sada, što se tiče korisničkih servisa. Purse Pre tržište je poput Product Hunt-a, ali sa Buy-it-Now (Kupi sada) dugmetom kojem možete verovati“, rekao je Rodžer Ver.

Purse Pre je uveo novi servis kako bi promenio igru i uhvatio se u koštac sa poznatim onlajn tržištima poput Amazon-a ili Shopify-a koji imaju veliki tržišni udeo u sektoru elektronskog trgovanja.