RunCPA, najveća affiliate marketing mreža [partnerski marketng – grana marketninga u kojoj neko preduzeće nagrađuje jednog ili više saradnika (affiliate) za svakog posetioca ili korisnika koji je doveden marketinškim naporima tog saradnika] na tržištu kriptovaluta, objavila je takmičenje kojim se traži najbolja D-App (decentralizovana aplikacija) na Ethereum platformi, koja će biti integrisana na RunCPA mrežu. Nagrada je zaposlenje, deonice kompanije i plata od 250.000 dolara godišnje.

Takmičenje

Cointelegraph je razgovarao sa Adamom Guerbezom, CMO u RunCPA, koji je rekao:

“Organizujemo takmičenje kako bismo pažljivo odabrali programera najkreativnije i najkorisnije D-app bazirane na Ethereum platformi. Pobednik će dobiti eksluzivnu ponudu za posao sa platom od 250.000 dolara godišnje plus deonice kompanije. Ponuda je otvorena od 1. juna 2016.“

David Mondrus, CEO BlockchainFactory.com, rekao je da takmičenje nudi jedinstvenu priliku za vešte developere da pokažu svoju veštinu.

RunCPA

Kompanija radi i sa Ethereum zajednicom i drugim provajderima pametnih ugovora. Nadaju se da će razviti decentralizovanu CPA (cost-per-action) mrežu baziranu na Ethereum-ovom algoritmu, emcLNX.

RunCPA se razlikuje od konkurenata kroz upotrebu AI sistema, nazvanog Skynet koji pažljivo prati i nadgleda sav saobraćaj i konverzije poslate od svojih partnera. Kompanija tvrdi da im to omogućuje da blokiraju 95% prevarantskog ili nekvalitetnog saobraćaja.

“Podsticaj za partnere da promovišu ponude preko njihove mreže su nagrade koje nadmašuju one koje bi dobili u slučaju da promovišu iste proizvode i usluge putem neke druge mreže“, rečeno je iz kompanije.