Ripl će biti domaćin VIP okupljanja, nazvanog “Veče XPR zajednice”, u Njujorku 15. maja, sa performansom Snup Doga, objavila je kompanija u utorak, 24. aprila.

Događaju se može prisustvovati “samo uz pozivnicu”, ali će se održati dva takmičenja na tviteru na kojima će učesnici moći da osvoje 10 karata: “Twitter Trivia” i “Make the Meme”, prvo se održava 26. aprila, a drugo 2. maja.

Ripl kaže da priređuje “specijalno veče” u znak zahvalnosti onima koji pomažu kompaniji da razvije XRP Ledger i xRapid platformu, kao i svima onima koji “šire pozitivnu priču o mnogim prednostima kompanije”.

Društveni mediji su očekivano podeljeni na obožavatelje i skeptike, ali jedan korisnik tvitera je iskoristio priliku da dobronamerno iskaže ravnodušnost:

Teško da je ovo prvo uplitanje šou biznisa u kripto sferu. Pevač Lajonel Riči nedavno se pojavio u televizijskoj reklami Super Bowl-a, promovišući bitkoin fjučerse (Bitcoin Futures). Bivša fudbalska zvezda iz Liverpula, Majkl Oven, lansirao je sopstveni token, a naslednica i zvezda televizijskih rijaliti programa, Paris Hilton je prošle godine podržala ICO projekat LydianCoin.

Američka Komisija za hartije od vrednosti i menjačke poslove (SEC) je, ranije ovog meseca, zaustavio lažni ICO projekat, koji je bio podržan od strane bokserskog šampiona Flojda Mejvedera i DJ Kaleda. U Novembru, SEC je upozorio da ICO projekti, koji su podržani od strane poznatih ličnosti, mogu biti nelegalni.

 

Pripremila: Kristina Ristin