Teslafunds predstavlja priliku za sve učesnike u ekosistemu kriptovaluta da postignu važne ciljeve u razvoju DLT tehnologija u oblastima pametnih mreža, blokčein servisa, kao i izgradnji i održavanju efikasnije infrastrukture.

TRGOVINA I TRANSAKCIJE

U saradnji sa DigiFinex berzom Teslafunds platforma za razvoj bazirana na Itirijumu koja je nedavno izlistana za trgovinu na njihovom DFT (DigiFinex Token) tržištu (DFT/TSF) doprinela je da ova berza dobije i prevod na srpski jezik u okviru promotivne kampanje. Ukoliko posetite stranicu na ovoj adresi interfejs će Vam biti prikazan na lokalnom jeziku što može imati efekta na lakše snalaženje i razumevanje funkcionalnosti sajta, kao i edukaciju i širenje primene kriptovaluta i blokčein tehnologije u globalu. U toku je i Teslafunds airdrop nagradna kampanja koja važi za korisnike koji se registruju preko referal linka. Svi korisnici koji prate Teslafunds projekat na barem dva kanala komunikacije i pređu kvotu od 1.000 dolara trgovine na Digifinex menjačnici, ukoliko pošalju zahtev (sa referal kodom i skrinšotovima) na swap@teslafunds.io dobiće kao poklon 100 TSF. Više informacija možete pronaći na stranici Teslafunds-a u “follow us” sekciji, kao i na aktivnim kanalima komunikacije (Discord, Telegram, Twitter, Facebook).

Osim Digifinex berze Teslafunds kriptovaluta je dostupna za trgovinu od aprila tekuće godine i na STEX menjačnici. Daljim razvojem našeg projekta očekujemo sve veći obim trgovine, što se može pozitivno odraziti na profitabilnost rudarenja naše kriptovalute.

Očekuje se moguć zahtev za delisting sa berze Bitebtc usled neopravdanih blokiranja velikog broja naloga korisnika uključujući i nalog Teslafunds tima!? Teslafunds - TSF kriptovaluta bi u tom slučaju bila refundirana svim korisnicima koji ne mogu da povuku sredstva i čiji je nalog blokiran na ovoj “menjačnici” koja je od početka godine imala dosta problema u radu i ne uspeva da nadoknadi depozite svojim korsnicima.

Ubrzo nakon lansiranja naše platforme u decembru prethodne godine kompletan kod je ažuriran na verziju Ethereum 1.7.2 i trenutno sadrži sve forkove do te verzije koda, a urađen je i manuelni svop (swap) prebacivanjem svih novčića na novi blok lanac. Krajni datum za SWAP tj. zamenu sa prethodnog lanca biće 01.09.2019, a za sve nepravilnosti i neusple transakcije možete nam poslati zahtev za refundaciju na mail adresu: swap@teslufunds.io

Za sada je dostupan windows desktop novčanik, a uskoro se očekuje i povratak u upotrebu veb novčanika kao i završetak android verzije novčanika. U planu je i IOS verzija novčanika kao i uspostavljanje DEX platforme za trgovinu između Teslafunds-a i njegovih nativnih tokena.

MINING I EDUKACIJA

Na reputabilnom i veoma preciznom sajtu za kalkulacije isplativosti rudarenja coincalculators.io Teslafunds povremeno zauzima vodeću poziciju što se tiče isplativosti rudarenja sa AMD I NVIDIA grafičkim karticama na Ethash algoritmu. To dokazuje odličan potencijal i pravilnu postavku parametara koji će omogućiti rudarima profit, a našoj platformi dobre uslove za dalji razvoj.

U odeljku Teslafunds.io sajta sa informacijama postavljena je Youtube plejlista sa klipovima koji su napravili korisnici iz naše zajednice na kojima možete jednostavno slediti uputstva i usmeriti vaše rigove na rudarenje Teslafunds kriptovalute. Takođe na našim kanalima komunikacije možete dobiti korisne savete u vezi rudarenja i podešavanja vaše rudarske opreme. Nedavno su postavljeni i prevodi na nekoliko jezika od strane korisnika iz naše zajednice.

RAZVOJ I PRIMENA

Trenutni prioritet u razvoju osim menjačnica i novčanika je mogućnost lansiranja tokena u okviru Teslafunds platforme, kao i uspostavljanje DEX - decentralizovane menjačnice za trgovinu između Teslafunds-a i tokena generisanih na njegovoj platformi. Ispituje se i pokretanje platforme za pametne ugovore kojom bi se otpočela test faza koja može doprineti široj upotrebi ovih aplikacija i mogućnosti Itirijum mreže.

U okviru primene naše valute kao sredstva plaćanja sa ponosom predstavljamo mogućnost kupovine mining opreme i plaćanja usluga u firmi Srbit u saradnji sa ECD.rs servisom. Ovaj način plaćanja omogućava Vam da ostvratite značajan popust (5-10%) prilikom kupovine mining opreme ili plaćanja usluga firme Srbit korišćenjem Teslafunds kriptovalute visokog potencijala koja je razvijena na bazi revolucionalne i tehnološki izuzetno napredne platforme Itirijum. Osim popusta kao prednost ističemo i mogućnost dirketnog plaćanja kriptovalutama pri kupovini nove opreme bez potrebe za konverzijom u standardni novac preko ECD.rs servisa. Pored uštede zajedno gradimo novi tehnološki napredniji blokčein ekosistem tj. novi i savršeniji sistem vrednosti. Za upit i detalje pošaljite e-mail na adresu: office@srbit.rs.

Još jednim partnerstvom sa firmom TIM2.rs moguće je kupiti direktno TSF kriptovalutu po fiksnoj ceni uz prethodnu najavu. Na ovaj način se širi mreža upotrebe i rani investitori stiču mogućnost da kupe našu valutu po pretprodajnoj ceni čime osiguravaju poziciju za eventualni profit koji može uslediti daljim razvojem naše platforme. Prikupljena sredstva od pretprodaje će biti iskorišćena za pokertenje IEO ili STO kampanje kao i za dodatno finansiranje razvoja. Sve informacije o kupovini možete dobiti na našoj e-mail adresi: info@teslafunds.io

SARADNJA I EKSPANZIJA

Osim airdrop promotivne kampanje aktuelan je i bounty sistem nagrađivanja za saradnike koji učestvuju u razvoju. Za sada su ponuđenje opcije za saradnju za:

-        dodatni development

-        marketing i medijsku promociju

-        dodatni dizajn

-        legalno savetovanje

-        direktno investiranje u teslafunds projekat

Za sve informacije o bounty nagradama i saradnji pošaljite e-mail na adresu: info@teslafunds.io

Našem timu je uz veliku čast i poštovanje priključeno nekoliko savetnika koji su nam ukazali srdačnu podršku i validaciju našeg dosadašnjeg rada. Ovom prilikom se zahvaljujemo Aleksandru Matanoviću, Žarku Ptičeku i Milošu Božoviću na edukaciji i dobijenim savetima. Verujemo da će njihov nadzor omogućiti našoj platformi ostvarivanje zacrtanih ciljeva kao i pravilan razvoj u okviru ekosistema kriptovaluta I blokčein tehnologije.

Teslafunds je trenutno u fazi razmatranja IEO i STO načina finasiranja koji bi efikasno ispunili potencijal naše platforme i omogućili dalji razvoj i primenu ovih tehnologija. Do sledećeg izveštaja sa novostima želimo Vam uspešno i profitabilno rudarenje i trgovinu. Vaš Teslafunds.

 

Odricanje od odgovornosti: Cointelegraph Balkans ne podržava bilo koji sadržaj ili proizvod sa ove stranice. Dok nameravamo da vam pružimo sve važne informacije koje možete dobiti, čitaoci bi trebalo da sprovedu sopstveno istraživanje pre nego što preduzmu bilo kakve akcije vezane za kompaniju i snose punu odgovornost za svoje odluke. Ovaj članak ne predstavlja investicioni savet.