TeslaWatt je otvorio predstavništvo u Beogradu na prestižnoj lokaciji Terazije 14. Od sada možete zakupiti i uplatiti hosting za vaše uređaje za rudarenje kriptovaluta u TeslaWatt-u i u Srbiji. Vaše uređaje šaljete u profesionalne data centre u Nevadi i Džordžiji  gde se održavaju u temperaturno kontrolisanim uslovima, a vi im pristupate online.

TeslaWatt je lociran u planinama severne Nevade (Sierra Nevada) na izuzetno dobroj klimatskoj lokaciji za rudarenje kriptovaluta. Izrazito suva klima, nadmorska visina od 1.524 metara i prosečna godišnja temperatura od nešto iznad 10 stepeni celzijusa omogućavaju izuzetno pogodne uslove za rudarenje. Za vreme leta, hlađenje u data centru je moguće uz pomoć osvežavanja vazduha vodom. Ovakav sistem hlađenja donosi značajnu uštedu novca u odnosu na standardna rešenja hlađenja korišćenjem električne energije ili produvavanjem kako je uobičajena praksa u data centrima za rudarenje.

TeslaWatt ima za cilj da pomogne preduzećima i pojedincima u upravljanju i kontroli njihovih rudarskih operacija na daljinu. Tim u Srbiji omogućava nesmetan rad 24/7 uz pomoć nadzora i podrške na daljinu. Sa timom u Evropi, TeslaWatt ima prednost u odnosu na druge ponuđače usluga u Severnoj Americi, Kanadi i svetu zbog nižih operativnih troškova i to omogućava da cena usluge bude izuzetno povoljna.

Ukoliko ste zainteresovani za rudarenje kripto valuta možete da pišete na sales@teslawatt.com.