Džastin San, direktor decentralizovanog internet startapa TRON-a, nagovestio je predstojeće partnerstvo sa nepoznatom firmom čija je se vrednost meri "desetinama milijardi dolara".

Tvit, objavljen u petak 12. oktobra, daje malo informacija - u njemu se navodi:

"Konačno, prvi put ostvarujemo partnerstvo sa gigantom koji je procenjen na desetine milijardi dolara. Pogodite o kome je reč."

Tviter pratioci su se brzo prihvatili igre pogađanja: jedan je naveo da je to Alibaba - Sun je jedan od diplomaca osnivača Alibabe, Džek Maovog Hupan univerziteta, kako tvrdi Sunov tviter profil. Drugi tviteraš je dobacio: "Albibaba vredi više od 500 milijardi dolara, ne desetine".

Neredni pratioci su sugerisali da bi to mogao biti Baidu, Clover, sa Dizinjiem koji je imao više glasova publike. Nijedan od "predloga" nije dobio potvrdu do vremena pisanja članka.

Ovo je drugi put da se tvitovi direktora TRON-a nađu na kripto naslovnicama ovog meseca: 8. oktobra Sun je tvrdio da će nadolazeće ažuriranje TRON tokena uspeti da pretekne itirijum (ETH) po brzini i EOS po troškovima, dižući vrednost tokena za 8%.

Krajem septembra, TRON je objavio dodatne detalje o svojoj ponudi za integraciju sa torent klijentom BitTorrent, kojeg je pribavio ovog jula za iznos koji nije naveden. Prema najnovijim vestima, proizvod pod nazivom "Project Atlas" će se potruditi da integriše TRX unutar platforme korisničke baze kako bi kreirao hibridni ekosistem za deljenje sadržaja koji koristi kriptovaluta.

U vreme pisanja članka, kriptovaluta TRON (TRX) je rangirana kao 11. najveća kriptovaluta po ukupnoj tržišnoj kapitalizaciji i trenutna cena po jedinici iznosi 0,0227 dolara, što je za 1,65% više u odnosu na prethodni dan.

 

Pripremio: Bojan Zečević