Glasanje je sada otvoreno na BlokShow-ovoj anketi za vodeću ženu i kompanije u blokčein industriji, pre BlockShow Evropa 2018 konferencije, koja će se održati u Berlinu 28. i 29. maja. Anketa će se obaviti onlajn putem blokčein aplikacije Polys koja koristi sigurnost, anonimnost i transparentnost blokčeina.

Pristalice BlockShow-a širom sveta mogu da glasaju za ženu ili kompaniju za koje misle da imaju najveći uticaj na evropsku blokčein scenu po pitanju novih ideja, infrastrukutre, aplikacija ili poslovnog zalaganja.

BlockShow je sastavio uži izbor uticajnih žena na evropskoj blokčein sceni koje su bile aktivne u pokretanju tehnologije napred, bilo to nezavisno ili u saradnji sa liderima iz industrije. Glasači mogu da prošire spisak i nominuju svog predstavnika.

Uži izbor blokčein kompanija iz Evrope je napravljen po njihovoj tržišnoj ceni, stručnim revizijama i aktivnostima na socijalnim mrežama, ali glasači i ovde mogu da prošire izbor svojim nominacijama.

Glasanje je otvoreno za sve i dobitnik će biti objavljen tokom konferencije. Kako bi ste videli kompletan spisak nominacija i kako bi ste glasali, posetite BlockShow-ovu stranicu o glasanju.

BlockShow 2018 će sakupiti više od 3.000 posetilaca sa preko 150 projekata, kao i preko 80 internacionalnih govornika i eksperata iz banaka, različitih industrija i institucija.

Konferencija će ponuditi uvid u velike promene koje blokčein može doneti oblastima kao što su Internet stvari, veštačka inteligencija, zažtita na internetu i mnoge druge. Predstavnici centralne banka i Evropske komisije će takođe prisustvovati kako bi razmenili svoja iskustva prilikom implementacije blokčein tehnologije u svoje strukture.


 

Pripremio: Stevan Kostić