Prvi svetski električni bicikl za kriptovalute zarađuje vozaču 26 dolara na 1.600 kilometara

Prodavac bicikli iz Ujedinjenog Kraljevstva je potvrdio da će isporučiti prve električne bicikle koji će proizvoditi kriptovalute, prenose lokalni mediji 12. juna.

50cycles, sa sedištem u Londonu, će početi sa ponudom svojih TOBA vozila u avgustu koji će se kupovati tokenom LoyalCoin.

"Nije ovo samo prvi električni bicikl svoje vrste, već je takođe i prvi proizvod koji donosi nagradu prilikom korišćenja," rekao je direktor 50cycles, Skot Snejt, izdanju Cycling Industry News.

Korišćenjem električnih bicikli, vozači će proizvoditi LoyalCoin-e koji će imati vrednost od 26.50 dolara na svakih pređenih 1609 kilometara.

Sa tokenima može slobodno da se trguje i LoyalCoin-i se mogu koristiti kao sredstvo plaćanja u 50cycles i drugim lojalti programima.

Razni lojalti programi bazirani na blokčeinu se sve više pojavljuju s obzirom da postoji dosta problema sa lojalti programima koji trenutno postoje.

Prvi korisnici električnog bicikla će morati dosta da se potrude kako bi dobili neke nagrade od celog projekta s obzirom da će najjeftiniji TOBA proizvod koštati 2.250 dolara.

 

Pripremio: Stevan Kostić