Prodavac bicikli iz Ujedinjenog Kraljevstva je potvrdio da će isporučiti prve električne bicikle koji će proizvoditi kriptovalute, prenose lokalni mediji 12. juna.

50cycles, sa sedištem u Londonu, će početi sa ponudom svojih TOBA vozila u avgustu koji će se kupovati tokenom LoyalCoin.

"Nije ovo samo prvi električni bicikl svoje vrste, već je takođe i prvi proizvod koji donosi nagradu prilikom korišćenja," rekao je direktor 50cycles, Skot Snejt, izdanju Cycling Industry News.

Korišćenjem električnih bicikli, vozači će proizvoditi LoyalCoin-e koji će imati vrednost od 26.50 dolara na svakih pređenih 1609 kilometara.

Sa tokenima može slobodno da se trguje i LoyalCoin-i se mogu koristiti kao sredstvo plaćanja u 50cycles i drugim lojalti programima.

Razni lojalti programi bazirani na blokčeinu se sve više pojavljuju s obzirom da postoji dosta problema sa lojalti programima koji trenutno postoje.

Prvi korisnici električnog bicikla će morati dosta da se potrude kako bi dobili neke nagrade od celog projekta s obzirom da će najjeftiniji TOBA proizvod koštati 2.250 dolara.

 

Pripremio: Stevan Kostić